Dropshipping: Kako zgraditi uspešno spletno trgovino

Prodajajte kot nori: brez skladiščenja in najema prostorov

Svet nakupovanja se nenehno spreminja. Časi, ko so ljudje obiskovali fizične trgovine, so se precej spremenili. Danes je spletno nakupovanje postalo izjemno priljubljeno, zlasti zaradi udobja, ki ga ponuja. Ampak ali ste vedeli, da lahko tudi vi izkoristite ta trend in postanete uspešen spletni prodajalec, ne da bi morali imeti svojo trgovino in skladišče? To je mogoče s poslovno strategijo, znano kot Dropshipping.

Kaj je Dropshipping?

 letu 2021 smo na globalni ravni opravili za 5.2 trilliona ameriških dolarjev nakupv. V letu 2022 pa kar za 8.1 trilliona. Statistika kaže, da se bo vsako leto delež povečeval za 24% (vir: statista.com)

Nikoli ni bilo tako enostavno pričeti s prodajo, kot dandanes. Kupci vas čakajo na vseh digitalnih napravah – vsako leto jih bo 24% več! Pričnite z DROPSHIPPING modelom in odprite svojo spletno trgovino že danes.

Dropshipping je poslovni model, ki omogoča, da postanete prodajalec, ne da bi morali imeti svojo zalogo izdelkov. Namesto tega sodelujete z dobavitelji, ki hranijo zaloge in izpolnjujejo naročila v vašem imenu. Ta model poslovanja je priljubljen zaradi svoje nizke začetne naložbe, enostavnosti upravljanja in širokega spektra izdelkov, ki jih lahko ponudite svojim strankam.

Kako začeti z Dropshippingom?

Morda se sprašujete, kako se lotiti dropshippinga, če nimate izkušenj v tej panogi. Nič lažjega! Matic Mohar, lastnik večih uspešnih spletnih trgovin, je pripravil poseben tečaj, ki vas bo popeljal skozi celoten proces vzpostavitve dropshipping poslovanja. Skozi resnične primere in korak-po-korak navodila boste izvedeli, kako vzpostaviti svojo trgovino in začeti zaslužiti. Tečaj je na voljo tukaj.

Izpostavljamo:

Katere izdelke se splača prodajati?

Ko se odločite za dropshipping, je ključno, da izberete prave izdelke. Tukaj je nekaj kategorij izdelkov, ki se trenutno dobro prodajajo v tem poslovnem modelu:

 1. Blenderji: Gospodinjski aparati so vedno iskani, in blenderji niso izjema. Še posebej v času, ko ljudje skrbijo za svoje zdravje.
 2. Pregrinjala za sedežne garniture: Dodajte slog in zaščito svojemu pohištvu s pregrinjalami za sedežne garniture.
 3. Plišaste copate v obliki živali: Otroci (in odrasli) obožujejo luštne in tople copate v obliki živali. To so odlični izdelki za družine.
 4. Pripomočki za v kuhinjo: Kuhinjski pripomočki, kot so noži, posode in pribor, so vedno potrebni.
 5. Pasje igrače: Živali so del naših družin, zato se izdelki za hišne ljubljenčke vedno odlično prodajajo.

Ali je Dropshipping zate?

 1. Nizka začetna naložba: Ni potreben velik začetni kapitala za nakup in hranjenje zalog. Izdelki se pošiljajo neposredno od dobavitelja do stranke.
 2. Brez skladiščenja: Ni potrebe po lastnem skladiščenju izdelkov. To zmanjšuje stroške najema ali nakupa prostora ter logistične težave.
 3. Nizka operativna tveganja: Ker nimate fizične zalog, tveganje, povezano z nezmožnostjo prodaje obstoječih zalog, ni prisotno.
 4. Široka izbira izdelkov: Lahko ponudite širok spekter izdelkov, saj niste omejeni na fizične zaloge. Hkrati lahko nenehno prodajate trendovske izdelke.
 5. Enostavna skrb za logistiko: Prodajalec ni odgovoren za pakiranje in pošiljanje izdelkov, kar prihrani čas in trud.
 6. Nizki operativni stroški: Brez potrebe po zaposlenih za upravljanje skladišča ali pošiljanje, kar zmanjšuje operativne stroške.
 7. Hitra širitev in testiranje: Zaradi nizkega tveganja in stroškov je enostavno testirati različne trge in izdelke ter hitro prilagoditi poslovanje.
 8. Geografska fleksibilnost: Lahko upravljate svoj posel kjerkoli na svetu, saj večino dela opravlja dobavitelj.
 9. Možnost avtomatizacije: Večino procesov, kot so naročanje in obdelava, je mogoče avtomatizirati. Tako gre za “pasiven prihodek” – model se obrača z vašim minimalnim delom.

Tečaj Dropshipping

Zakaj bi samo gledal, kako drugi čez noč obogatijo, ko pa lahko preverjen model uporabiš sam!

Matic Mohar je zate pripravil vrhunski tečaj.

S tem izjemnim tečajem dropshippinga (v angleškem jeziku) se boš naučili/a, kako deluje ta priljubljena oblika spletnega trgovanja, in kako lahko s pomočjo dropshippinga prodajaš številne izdelke iz različnih kategorij, od modnih dodatkov do domače opreme, brez skrbi glede logistike.

7 izjemnih poglavij – 40+ videjev z bonusi – Učenje na primerih – Pripravljeno za tvojo uporabo.

Vse o tečaju najdeš na povezavi s klikom na tukaj.

Spoznaj Matica v podcastu na temo “Dropshipping – Posel, ki te osvobaja – spletne trgovine & hitri zaslužki”

Želiš več polnovrednih informacij? Pobrskaj po Viralni brezplačni učilnici.

Prijavi se na e-novice

E-novice

Please wait...

Prijava je uspešna!

Izpostavljamo:

Recommended Posts