Skip to content

OD IDEJE DO ZASLUŽKA Prime

#1 Poslovno mentorstvo. Za vaš uspeh!

Prični, odpri ali pospeši svoj posel že danes.

ocena portala viralen

OD IDEJE DO ZASLUŽKA Prime

#1 Poslovno mentorstvo. Za vaš uspeh!

Prični, odpri ali pospeši svoj posel že danes.

ocena portala viralen

DOLŽINA

do preklica

PRIČETEK

Kadarkoli želite

VRSTA TEČAJA

1na1 + skupinsko

PODPORA

24/7, email + tel. + ZOOM

VAŠ MENTOR

Boštjan Vidmar

URNIK

Po dogovoru

Viralen.si – z znanjem do uspeha v medijih:

Sanjaš o svojem uspešnem poslu?

Živeti svoje sanje in izpolniti svoj potencial je najlepši občutek, ki ga človek lahko ima.

V kolikor “živiš le za vikende”, ne uživaš v svojem delavniku in ti 21 dni dopusta ni dovolj, je čas da rečeš NE dolgočasnemu 9-17 delavniku.

V nekaj sem prepričan. Jutri ti bo žal, da nisi pričel/a danes. Zato mi dovoli, da ti pomagam.

DA:  Izpolnite svoje poslanstvo

Nehaj zavidat drugim, da jim je uspelo. Tudi ti lahko voziš boljši avto, imaš večjo hišo in potuješ po svetu.

Če je uspelo drugim – zakaj ne bi še tebi?

Če si pripravljen/a na spremembo, je čas, da začneš delati na sebi in na svojem poslu. 

Poizkusi. Potrudi se. Premakni se naprej.

Sicer ti bo ostalo le obžalovanje.

Si tik pred začetkom drugačnega, boljšega življenja.

Od zdaj bo šlo vse samo še navzgor!

DA: Zaslužite denar

Vaša posel vam omogoča finančno svobodo. Vzpostavite zdrav mesečni dohodek, ki presega znesek, ki ga zaslužite s službo od 9 do 17. To vam omogoča, da počnete, kar želite, kadar koli želite.

Verjamem, da zdaj hodite po težji poti. 

Ujeti v službo, ki vam ni namenjena. Tako ne morete zacveteti in napredovati do finančne svobode. Preveč ljudi nikoli ne izpolni svojega potenciala.

Tudi ti lahko uspeš, zaslužiš ogromno denarja in pozabiš na trenutne skrbi. Zveni prelepo? Potrebno bo ogromno dela, časa, motivacije. 

A kadar delamo zase, je veliko lažje. Na koncu se bo poznalo na tvojem računu, zdravju in osebnem zadovoljstvu.

Pritisni play ▶️ in poglej napovednik tečaja:

Da, želim svoj lastni posel:

Opis programa

Komu je namenjen?

Mentorski program OD IDEJE DO ZASLUŽKA Prime je namenjen vsem podjetnikom, ki potrebujejo pomoč za rast in uspeh.  Tistim, ki še nimajo podjetja, a ne vedo, kako začeti. Program je prav tako namenjen tistim, ki že imajo podjetje, a se soočajo s težavami pri napredovanju in razvoju podjetja.

Za začetnike

Vsi, ki sanjate o svojem podjetju.

&

Za tiste, ki še nimajo podjetja, je na voljo obsežen program, ki vključuje številne korake in strategije, da se lahko vaša ideja razvije v uspešno podjetje. Naši mentorji bodo pomagali udeležencem, da razvijejo svoje poslovne ideje, jih testirajo na trgu, pripravijo tržne strategije in še veliko več.

Mentorji bodo zagotovili tudi pomoč pri izbiri pravega tržnega segmenta in ciljne skupine, izdelavi poslovnega modela, financiranju in pridobivanju strank. Poleg tega bo program udeležencem pomagal pri razvoju njihovih vodstvenih sposobnosti in jih naučil, kako upravljati svoje podjetje v prihodnosti.

... podjetnike

Imate podjetje, a vam primakuje znanja.

Za tiste, ki že imajo podjetje, bodo mentorji pomagali pri premagovanju ovir, ki preprečujejo rast in razvoj podjetja. Naši mentorji bodo pomagali udeležencem prepoznati težave in pripraviti strategijo za njihovo reševanje, ter jih vodili skozi celoten postopek. Program bo tudi pomagal pri razvijanju marketinških strategij, ki bodo pomagale podjetju pridobiti nove stranke in ohraniti obstoječe.

Kaj se boste naučili?

1:1 SREČANJE
PRIPRAVA STRATEGIJE
Prvo srečanje je namenjeno, da skupaj pogledava vaše cilje in želje. Na podlagi tega, vam pripravim strategijo, preko katere bova razvila ali uredila vaš posel. Srečanje je namenjeno ciljem in rezultatom (tako finančnim kot vsebinskim). Razdelala bova vaše trenutno stanje in vzvode ki jih že imate (socialni krog, spletne strani, raziskav trga ...)

60 minut - ZOOM ali v živo v Ljubljani
📈 Pridobljene veščine: Strategija za razoj ideje/posla
1:1 SREČANJE
MODUL 1
POSLOVNI MINDSET
Na začetku razvijanja posla je izjemno pomembno, da imate pozitiven mindset, saj vam lahko ta pomaga premagati strahove in dvome, ki se lahko pojavijo med postopkom. Pomembno je, da se zavedate, da boste verjetno naleteli na neuspeh in ovire, toda z dobro naravnanostjo lahko te prepreke spremenite v priložnosti in se iz njih učite.

Pri samem poslu pa je pomemben mindset, ki podpira rast in razvoj. To pomeni, da se morate zavedati, da je vsak neuspeh le korak k uspehu, in se osredotočati na učenje iz svojih napak. Pomembno je, da imate tudi vizijo za svoj posel in si zastavljate ambiciozne, vendar dosegljive cilje. Vsekakor pa je pomembno, da vztrajate, tudi ko stvari ne gredo po načrtih, ter verjamete v uspeh svojega posla.

7 dni (online video gradiva + več 10 predlog za organiziranost in samodisciplino)
📈 Pridobljene veščine: Pridobljen mindset milijonarjev. Orodja za organizacijo časa. Poznavanje paretovega pravila. Prenos veščin v posel. Razumevanje amplitud v poslu.
MODUL 1
MODUL 2
FINANCE IN PLANIRANJE
Cilji predstavljajo jasno opredeljene in merljive rezultate, ki jih želimo doseči v določenem časovnem obdobju. Vizija pa predstavlja dolgoročno usmeritev in smer, v katero se želimo razvijati.

Zastavljanje ciljev in vizije je pomembno, ker nam daje jasno usmeritev in motivacijo za delo ter nam omogoča, da se osredotočimo na pomembne naloge in dejavnosti, ki nam bodo pomagale doseči želene rezultate. Brez jasnih ciljev in vizije lahko hitro izgubimo motivacijo in začnemo izgubljati fokus.

Finančno planiranje predstavlja proces, pri katerem določimo, kako bomo upravljali z denarjem in kako bomo dosegli finančne cilje, ki smo si jih zastavili. Finančno planiranje zajema spremljanje prihodkov in odhodkov, načrtovanje investicij, izdelavo proračuna ter oblikovanje strategij za obvladovanje tveganj.

Pomembno je, da finančno in vsebinsko planiranje potekata skupaj in se dopolnjujeta. Brez finančnega načrta namreč ne moremo uresničiti ciljev in vizije, medtem ko brez vsebinskega načrta ne moremo vedeti, katere aktivnosti so ključne za doseganje ciljev.

6-12 dni (napredna video gradiva z nalogami) + predloga za finančno tabelo in navodila
📈 Pridobljene veščine: Izdelani plani s cilji, ter vizija doseganja le teh - po letih, kvartalih, mesecih, tednih. Izdelali bomo letno finančno predikcijo
MODUL 2
MODUL 3
SPLETNA TRGOVINA IN PRODAJA
V modulu, ki se osredotoča na postavitev spletne trgovine, bomo podrobneje spoznali ključne elemente postavitve prodajne spletne strani ter oblikovanja besedil in grafik na strani. Poleg tega se bomo seznanili z različnimi platformami za spletno trgovino in izbrali tisto, ki je najprimernejša za posamezno vrsto poslovanja.

Naučili se boste izbrati primerno obliko in vsebino, ki bo privlačna in relevantna za potencialne kupce. Poudarek bo na enostavni uporabi, hitrosti in enostavnem procesu nakupa, ki vplivajo na zadovoljstvo strank in s tem na poslovni uspeh.

Za vse tiste ki že imate spletno stran, pa bomo tudi obravnavali oblikovanje besedil in grafik na strani, ter se osredotočili na sodobne standarde oblikovanja, kot so uporaba ustrezne tipografije, barvne sheme in razporeditve elementov. Oblikovanje mora biti usklajeno s cilji in vizijo podjetja, kar pomaga pri gradnji prepoznavnosti blagovne znamke in krepitvi odnosa s strankami.

Poleg tega bomo udeležencem predstavili predloge za postavitev spletne trgovine, ki omogočajo enostavno postavitev brez znanja programiranja v treh dneh.5 - 7 dni
📈 Pridobljene veščine: Poznavanje različnih platform, izdelava (ali optimizacija) spletne strani, znanje o pravilnih kompozicijah (spletna stran, ki proda več!)
MODUL 3
MODUL 4
DRUŽBENA OMREŽJA - ONLINE PR
V modulu o socialnih omrežjih se bodo udeleženci naučili uporabljati družbena omrežja za učinkovito promocijo svojega posla. Pridobili bodo znanje o organskem oglaševanju, ki je del Boštjanovega izjemnega mentorstva The1%Coach, ter o oblikovanju učinkovitih marketinških strategij na družbenih omrežjih.

Poleg tega bodo dobili tudi tehnike za dvig angažiranosti uporabnikov na njihove objave, kar omogoča kreiranje manj objav, a dosego večje publike. To pomeni manj dela za večjo prodajo. Modul je zasnovan tako, da udeležencem omogoča učinkovito uporabo družbenih omrežij za promocijo svojega posla in povečanje uspešnosti na spletu.

14 dni (+ napredni 14-dnevni copy/paste sistem prodajnih objav)
📈 Pridobljene veščine: Kdaj objavljati. Kje bojavljati. Koliko objavljati. Grajenje družbene kredibilnosti. Veščine naprednega organskega marketinga.
MODUL 4
MODUL 5
PRODAJNI LIJAK
V tem modulu se boste naučili osnov prodaje in kako lahko izboljšate svoj prodajni lijak, da boste povečali učinkovitost vašega prodajnega procesa. Spoznali boste, kako lahko definirate svojega ključnega kupca, kako lahko pridobite informacije o njihovih potrebah in željah ter kako lahko nagovarjate svojo ciljno publiko na način, ki bo najbolj prepričljiv zanje.

Skupaj bomo preučili najučinkovitejše prodajne tehnike, ki vam bodo pomagale doseči vaše prodajne cilje, ter se naučili strategij, ki vam bodo pomagale pri prodaji vaših izdelkov ali storitev. Naučili se boste tudi, kako lahko pripravite učinkovite prodajne pogovore, kako lahko pravilno postavljate vprašanja, kako lahko ugotovite potrebe vaših kupcev ter kako lahko prilagodite svojo ponudbo njihovim potrebam. Skratka, v tem modulu boste osvojili vse potrebno znanje in veščine, ki vam bodo pomagale doseči boljše prodajne rezultate.

2 - 5 dni
📈 Pridobljene veščine: Vedenje, kaj je prodaja. Kako nastopati na sestankih. Poznavanje govorice telesa. Prodajne tehnike. Izdleava prodajnega lijaka in definicija ključnega kupca.
MODUL 5
MODUL 6
FACEBOOK/IG OGLAŠEVANJE
Modul Facebook, Google in Instagram oglaševanje je zasnovan tako, da udeležencem omogoča učinkovito uporabo oglaševanja na teh platformah za promocijo svojega posla. Udeleženci se bodo naučili postaviti oglase, izdelati kreativne oglase, prilagojene ciljni publiki, ter učinkovito nadzirati in optimizirati uspešnost oglasov.

Modul je zasnovan tako, da udeležencem omogoča praktično usposabljanje v uporabi orodij za oglaševanje na Facebooku, Googleu in Instagramu. Udeleženci bodo pridobili znanje o ciljanju publike, izdelavi kreativnih oglasov ter nadzoru nad uspešnostjo kampanj.

S pridobljenim znanjem bodo udeleženci sposobni izdelati in izvajati uspešne oglaševalske kampanje na teh platformah ter povečati prodajo in prepoznavnost svojega posla.

-Osnove in pregled Facebook oglaševanja.
-Ustrezna nastavitev Business Managerja preko Facebook platforme.
-Tarčne skupine ljudi, glede na produkt ki ga oglašujete in kako jih izbrati.
-Nastavitev oglasov in zagon na primeru v živo.
-Analiza podatkov – na kaj se osredotočamo, kako sprejemamo odločitve.
-Custom in Lookalike Publike in kako jih uporabljati.
-Retargeting (ponovno oglaševanje) že ogretim strankam in kako iz njega potegniti največ.


14 dni s postavitvami oglasov na primerih in analizo vaših oglasov
📈 Pridobljene veščine: Vse o Facebook Business Managerju (korak po koraku), targetiranje publike, postavitev oglasov (na primeru), analiza oglasov, vse o publiki (lookalike, interesi, remarketing,...), PIXEL, CBO kampanje, ter retargeting
MODUL 6
MODUL 7
E-MAIL MARKETING
Modul E-mail marketing je zasnovan tako, da udeležencem ponuja praktično usposabljanje v izvajanju e-mail kampanj za promocijo njihovega posla. Udeleženci se bodo naučili, kako izvajati kampanje za pridobivanje e-mailov, izdelati uspešne e-mail kampanje ter ustvariti avtomatizirane kampanje.

V okviru modula bodo udeleženci spoznali, kako uporabljati orodja za e-mail marketing, da bi kar najbolj učinkovito izvajali svoje kampanje. Pogledali bomo različne metode za pridobivanje e-mailov, vključno z brezplačnimi viri, kot so privlačne ponudbe, nagradne igre, in druge marketinške taktike.

Udeleženci se bodo naučili, kako pripraviti uspešne e-mail kampanje, ki bodo povečale prodajo njihovega posla. Spoznali bodo, kako prilagoditi e-mail kampanje ciljni publiki, kako izbrati prave naslove in besedila, ter kako uporabljati vključujoče slike in videoposnetke.

Udeleženci se bodo naučili tudi, kako izdelati avtomatizirane kampanje, ki bodo povečale učinkovitost njihovega marketinga. Pogledali bomo različne orodja za e-mail marketing, da bi našli najbolj ugodno in učinkovito rešitev za vsak posel.

Po koncu modula bodo udeleženci sposobni samostojno izvajati uspešne e-mail kampanje, ki bodo povečale prepoznavnost in prodajo njihovega posla.

3 -7 dni
📈 Pridobljene veščine: Pisanje prodajnih email kampanj. Kako zvečati stopnjo odpiranja in klikanja na sporočila. Izdelava lead-generation kampanij, ter avtomatiziranih sekvenc.
💰+ KUPON ZA 18 EUR POPUSTA NA EMAIL ORODJE
MODUL 7
MODUL 8
TIKTOK - viralnost in prodaja
V tem modulu boste pridobili znanje o delovanju TikToka in algoritmih za viralnost, ki vam bodo pomagali doseči širšo publiko. Naučili se boste tudi, kako lahko uporabite TikTok za prodajo svojega produkta ali storitve. Spoznali boste ključne vidike snemanja viralnih videov, kako najti trende in kako jih uporabiti za svoje poslovanje. Skupaj bomo preučili tudi strategije prodaje na TikToku ter raziskali orodja, ki vam bodo olajšala uporabo tega družbenega omrežja za vašo dejavnost.

2 dneva
📈 Pridobljene veščine:Kako odpreti profesionalni račun. Kako izdelati TIKTOK video, ki bo viralen. Kako prodajati na platformi.
MODUL 8
MODUL 9
IZDELAVA SPLETNIH TEČAJEV
V tem modulu se bodo udeleženci naučili, kako ustvariti in objaviti svoj spletni tečaj. Spoznali bodo, kako izbrati pravo orodje za ustvarjanje tečaja in kako načrtovati vsebino. Naučili se bodo tudi, kako posneti kakovostno vsebino, da bo tečaj privlačen in učinkovit. Pregledali bomo različne platforme za spletno izobraževanje, kot so Teachable, Thinkific in Kajabi, ter raziskali prednosti in slabosti vsake platforme. Naučili se bomo, kako izbrati pravo platformo za svoj tečaj in kako nastaviti svoj tečaj na izbrani platformi.

Poleg tega bomo pregledali proces načrtovanja vsebine, ki bo učinkovita in privlačna za naše udeležence. Naučili se bomo, kako izbrati teme in podteme, kako organizirati in strukturirati vsebino, ter kako prilagoditi vsebino ciljni publiki.

Nato se bomo osredotočili na snemanje in urejanje vsebine. Naučili se bomo, kako izbrati pravo opremo in programsko opremo za snemanje, kako pripraviti scenarij in kako snemati kakovostne videoposnetke. Poleg tega se bomo naučili, kako urediti in obdelati posnetke, da bodo primerni za objavo na spletni platformi.

Skupaj bomo prehodili vse korake, ki jih je potrebno opraviti za uspešno izdelavo in objavo spletnega tečaja. Po koncu modula bodo udeleženci sposobni samostojno ustvariti svoj lastni spletni tečaj.

14 dni
📈 Pridobljene veščine: Kako načrtovati poglavja. Kako pripraviti gradiva. NAvodila za potrebno opremo in aplikacije za snemanje. Snemanje tečaja, objava in prodaja.
💰+ KUPON ZA 399 USD POPUSTA NA KAJABI PLATFORMO
MODUL 9
MODUL 6
CHAT GPT
En od modulov v mentorstvu bo namenjen umetni inteligenci in uporabi orodja ChatGPT za poslovne namene. Udeleženci se bodo naučili, kako lahko uporabijo umetno inteligenco za izboljšanje svojega poslovanja in kako lahko ChatGPT pomaga pri razvoju poslovnih strategij, ter odločanju. Poleg tega bodo spoznali, kako lahko uporabijo ChatGPT za izboljšanje komunikacije s strankami in zagotavljanje boljšega uporabniškega doživetja. V modulu bodo raziskali tudi različne načine uporabe umetne inteligence v različnih panogah, ter prepoznali priložnosti za izboljšanje poslovanja z uporabo tehnologij umetne inteligence.

3 dni
📈 Pridobljene veščine: Uporaba ChatGPT orodja. Pisanje vsebine, besedil in člankov. Uporaba orodja za avtomatizacijo psola (namesto dodatnega zaposlenega).
MODUL 6

Kaj o mentorstvu pravijo ostali:

klikni na spodnjo sliko (mnenje), da se prikaže celotna galerija:

Da, potrebujem poslovnega mentorja:

Zakaj izbrati mentorski program Prime?

Najboljši nasveti

V mentorskem programu pridobiš nasvete, ki temeljijo na primerih in so prilagojeni tvojim potrebam. Na prvem 1:1 klicu narediva strategijo, ki jo uporabiva za razvoj tvojega posla.

Najboljša strategija

Za tvojo idejo ali podjetje si bom vzel kar 3 dni časa, da pripravim strategijo, ki bo osnova za tvoj poslovni razvoj.

Najboljše gradivo

Z nakupom mentorstva dobiš dostop do več kot 600 minut video gradiv, ki ti, korak, po korak, pomagajo do uspeha. Do gradiva lahko dostopaš tudi preko posebno razvite aplikacije, ki beležit tvoj napredek.

Najboljše naloge

Ko samo beremo ali gledamo, se naši možgani ne odzivajo proaktivno. Zato sem pripravil naloge, ki bodo teorijo spravile v prakso. Naloge ti bodo pomagale hitreje uresničiti cilje.

Najboljša podpora

Kaj pa, ko se zatakne? Nič hudega. Na voljo ti je osebna Whatsapp številka od Boštjana Vidmarja, na kateri ti je na voljo za pomoč pri razvoju tvojega posla.

Najboljše ocene

Program/portal Viralen.si beleži izjemne 5/5 ocene – tako na Googlu kot na Facebooku. To priča o kvaliteti, rezultatih in strokovnosti.

DARILO za najhitrejše

Masterclass DOLOČANJE CENE

Koledar objav za DRUŽBENA OMREŽJA

Z vstopom v program pridobiš …

Vse našteto personalizirano tvojim potrebam in za tvoj novi začetek …

Boštjan Vidmar, podjetniški mentor

MENTORSKI PROGRAM Od ideje do zaslužka Prime

ocena portala viralen

Mentorski program je namenjen vsem, ki želite postaviti svoje podjetje ali za tiste, ki želite izboljšati poslovanje že obstoječega podjetja.

Skupaj bova toliko časa, kolikor potrebuješ za tvoj uspeh . Za začetek ne potrebuješ nobenih drugih predznanj ali pripomočkov. Vse boš dobil/a znotraj programa.
Tečaj poteka na daljavo, preko ZOOM povezav. Tako, da privarčuješ pri vožnji in potnih stroških. Ob enem, pa si lahko čas organiziraš po svoje. Nekateri učenci program opravljajo iz dopusta, ali pa kot digitalni-nomadi, na drugi strani sveta.

Prvo ZOOM ali srečanje v živo si splanirava skupaj, glede na to, kdaj imaš čas.
Ostalo učenje poteka preko posebne online platforme.  Naloge predelaš, ko imaš čas.
Q&A skupinska srečanja so v petek ob 18:00 uri. Če kateri termin zamudiš, nič hudega. Vse se nalaga online.

Ne odlašaj, kajti jutri ti bo žal, da nisva pričel/a danes. 

🎤 Tvoj mentor bo: Boštjan Vidmar
✔️ Dostop do  poučnih video vsebin (365 DNI) – promo: podaljšan dostop za 730 dni!
✔️ Dostop do podporne Facebook in Viber skupine
✔️ Dostop do osebne Whatsapp številke Boštjana
✔️ Dostop do učnih gradiv, predlog in pripomočkov
✔️ Neomejene posodobitve vključene v ceni
✔️ Ogled možen: Preko računalnika, telefona, tablice ali posebej razvite aplikacije za Android in Apple

✅  30-DNEVNA GARANCIJA

Vključeno v program
Vrednost
SKUPAJ
3748,50 EUR
Poslovno mentorstvo
2900 eur
Dostop do online podjetniške šole
138,80 eur
TIK TOK online tečaj
69,90 eur
Kalkulator za predikcijo poslovanja
128,80 eur
Kupon za KAJABI platformo (1 mesec brezplačno)
do 399 usd (cca 375 eur)
Kupon za Mailerlite PRO
20 usd (cca 18 eur)
Priročniki, gradiva in tabele
cca 80 eur
Skupaj
3653,60 eur
DARILO: koledar objav
29,90 eur
DARILO: Masterclass
65 eur

Za mentorski program Prime, ne bo potrebno odšteti več kot 4000 eur, saj je sedaj na voljo po ceni:

ONLINE NAKUP

Nakup mentorstva lahko opravite online, preko varnega plačila Stripe. Naročnino lahko prekinete kadarkoli želite.

DOSTOP DOBITE TAKOJ PO NAKUPU
DARILO (priročnike) dobite takoj po e-pošti
30-DNEVNA GARANCIJA ZA NAKUP

INFORMATIVNI SESTANEK

Bi radi pred nakupom stopili v stik z Boštjanom? 
V kolikor imate dodatna vprašanja, imate kar 3 možnosti za osebni pogovor.

Boštjan si bo z veseljem vzel čas za vas, vaše izzive in vaše cilje.

Sestanek ni obvezujoč za nakup. 

ZAKLJUČI NAKUP

Nakup mentorstva lahko opravite online, preko varnega plačila Stripe. Naročnino lahko prekinete kadarkoli želite.

INFORMATIVNI SESTANEK

Bi radi pred nakupom stopili v stik z Boštjanom? 
V kolikor imate dodatna vprašanja, imate kar 3 možnosti za osebni pogovor.

Boštjan si bo z veseljem vzel čas za vas, vaše izzive in vaše cilje.

Sestanek ni obvezujoč za nakup. 

✅ DOSTOP DOBITE TAKOJ PO NAKUPU
✅ DARILO (priročnike) dobite takoj po e-pošti
✅ 30-DNEVNA GARANCIJA ZA NAKUP

DOLŽINA

do preklica

PRIČETEK

Kadarkoli želite

VRSTA TEČAJA

1na1 + skupinsko

PODPORA

24/7, email + tel. + ZOOM

VAŠ MENTOR

Boštjan Vidmar

URNIK

Po dogovoru

Pogosto zastavljena vprašanja

Manca: “Jutri imam sestanek s prvo potencialno stranko.” (posnetek pričanja spodaj)
Manca je pričenjala s svojim biznisom. Imela je že službo, a ni bila zadovoljna z njo. Zato je želela pričeti na novo. 
Skupaj sva ustvarila procese, pripomočke in orodja, da je že po 7-ih dneh mentorstva prodala svoj prvi tečaj (vrednost 800 eur).

Maja: “V nekaj tednih sem pridobila 6 novih strank…” (posnetek pričanja spodaj)

Maja pa je že imela posel, a ga ni znala prodajati. Njena osnovna cena je bila prenizka (30 eur). Prav tako je prodajala WHAT in ne WHY. Ko sva se naučila tehnike prodaje, uredila njena družbena omrežja v organski marketing in ko sva pripravila nepremagljivo ponudbo, je v 14-ih dneh prodala kar 6 tečajev (vsak posamezni vreden 150 eur).


Program je namenjen vsem , ki želite uspešen biznis. Dobite gradiva in znanje, ki sem ga pridobival več kot 15 let. Od vas pa je odvisno, ali boste to implementirali. Če da, je uspeh pred vami.

Mentorski program Prime je narejen tako, da se prilagodi tebi.

Nekateri imate redne službe. Drugi čuvate svoj otročičke, tretji pa ste dopoldan na faksu.

Zato sem razvil sistem, ki se prilagodi vam.

Edina fiksna ura je skupinsko srečanje v petek ob 18:00. A tudi za to imam rešitev. Posnetki bodo na voljo za poznejši ogled. Vprašanja boš zastavil/a preko emaila, odgovoril jih bom pa v živo. 

Razvita je tudi posebna aplikacija, ki si zabeleži, kje ostaneš in te vodi korak za korakom.

Gradiva za mentorski program si lahko ogledaš preko svojega brskalnika na računalniku, telefonu, tablici, ali katerikoli drug napravi.

Razvita je tudi aplikacija za Android in Apple. Tako bo predvajanje še lažje.

Za plačilo lahko uporabiš katerokoli kreditno kartico. Uporabljamo varnostno šifriranje in vaši podatki so strogo varovani.

V koliko kartice nimaš, nam piši na podpora@viralen.si in poslali ti bomo UPN položnico.

Garancija na uspeh ni možna, saj je uspeh odvisen od tebe. 

Nekateri dosežejo zastavljene cilje že po 14ih dneh, nekateri pa potrebujejo dlje časa.

Zato garancije na finančne rezultate ne morem dati. Dam pa vedno garancijo na uspeh. Preveri tu

Ta program NI za tiste, ki ne želijo rezultatov in sprememb v svojem življenju. Za zagon svojega novega posla moraš imeti strast in gorečo željo. V nasprotnem primeru ti moje znanje in izkušnje ne bodo pomagali. Tako bova razočarana oba. V kolikor pa hočeš novo karierno in poslovno pot, pa predlagam, opraviš nakup ali rezerviraš sestanek.

Imate še vedno vprašanja? Na voljo smo vam za pogovor v živo na Whatsapp aplikaciji:

ZA KOGA JE MENTORSKI PROGRAM PRIMEREN?

Namenjen je vsem, ki bi radi svojo idejo ali hobi spremenili v posel. Šola je tudi za tiste, ki že imate svoje podjetje, a se že dalj časa vrtite v krogu in ne delate želenega dobička.

ŠE NIMAŠ PODJETJA? Si zaposlen/a v tujem podjetju in ti gre na živce, da cele dneve delaš, brez hvaležnosti nadrejenih in možnosti za osebni razvoj. Imaš dovolj delovnika od 8 do 16? Imaš dovolj, da prosiš za 20 eur dodatka? POTEM JE TA PROGRAM  ZATE!

ŽE IMAŠ POSEL, a se ves čas vrtiš znotraj istih težav, brez možnosti za rast. Delaš preveč za premalo dobička. Zaradi premalo znanja in izkušenj ne sprejemaš pravih odločitev. Gledaš preveč mikro in ne makro? POTEM JE TA PROGRAM  ZATE!

Enostavno spremeni idejo v donosen posel. Tu je nekaj primerov, kaj lahko razvijeva v donosni posel:

 

✔ Inštruktor joge

✔ Inštruktor fitnesa

✔ Inštruktor meditacije

✔ Samostojni delavec

✔ Učitelj plesa

✔ Inštruktor miselnosti

✔ Fizioterapevt

✔ Trener prehrane

✔ Inštruktor golfa

✔ Učitelj košarke

 

 

✔ Inštruktor plavanja

✔ Učitelji/inštruktorji vseh vrst športa

✔ Inštruktor naravne medicine

✔ Foto/video inštruktor

✔ Oblikovalec

✔ Spletna stran/UX/Java programer

✔ Marketinški guru

✔ Inštruktor osebnega razvoja

✔ Davčni svetovalec

✔ Lastniki e-trgovine

✔

Oglejmo si še nekaj primerov:

Predstavljaj si, da imaš “tisti sanjski” posel, o katerem sanjaš že vse življenje. Nimaš formalnega znanja, a veš da za uresničitev svojih sanj tega ne rabiš. Verjamem, da imaš tiso zadolžitev, za katero ti ni problem delati do 3eh zjutraj in ob kateri ti vedno zaigra srce. 

Zakaj nebi sanje uresničil/a? Če lahko sanjaš, lahko uresničiš! Vse kar je, si moraš dovoliti izstopiti iz cone udobja in zbrati pogum. 

In jaz ti pri tem pomagam. Skupaj bova premagala strah in skupaj slavila vse zmage.

In kako je vse to mogoče? Ker vem, kako ustvariti potencialne stranke in avtomatizirati proces. To naredimo s procesi:

– trženja,

– prodajnimi klici,

– 1:1 klici,

– naučiva se, kako ustvariti zmagovalno ciljno stran, ki bo prodala več,

– naučiva se, kako narediti e-program z video tečajem.

Mentorski program OD IDEJE DO ZASLUŽKA Elite je nastal na podlagi 15-letnih podjetniških izkušenj, s pomočjo in z nasveti več kot 30 najuspešnejših slovenskih podjetnikov in v avtorstvu priznanega poslovnega mentorja Boštjana Vidmarja.

Šola je nastala na podlagi več kot 20.000 eur zakupljenih mentorstev, več kot 1.000.000 eur zakupljenih oglasnih mest, lastništvu 3eh spletnih trgovin, so-ustanovitvi marketinške agencije in spoznanju več kot 50 najuspešnejših svetovnih podjetnikov.

Pravijo, da si povprečje tistih, s katerimi se družiš. Želiš biti tudi ti v družbi znanih in uspešnih? Dobrodošel/a!

Da, potrebujem poslovnega mentorja:

KAJ DRUGI PRAVIJO O ŠOLI IN MENTORSTVU:

Play Video

O avtorju tečaja

5/5

Boštjan Vidmar

Sem Boštjan Vidmar, podjetnik že od 21-tega leta, ko sem začel svojo poslovno pot.

  • Soustanovitelj znamke Socksy (funky nogavice).
  • Soustanovitelj marketinške agencije beglobal.si.
  • Lastnik treh dropshipping trgovin v USA.
  • Soustanovitelj 2-eh spletnih trgovin v Sloveniji.
  • Lastnik portala viralen.si ter mentorskih programov kot so The1%Coach.
  • Predavatelj in mentor za podjetja (poslovanje in marketing).

Jaz danes:

Mojo strast sem prelevil v podjetništvo. In ko nekaj delaš s strastjo, vse dobro uspe. Moja glavna pisarna, je v Ljubljani, a ko potujem, je moja pisarna svet.

Svoje znanje sem prelevil v mentorstva in podjetniško šolo. Sedaj so vse skrivnosti uspeha na voljo tudi tebi. Dobiš jih lahko že danes!

O mojem delu

V zadnjih letih sem izpopolnil sistem, kjer prejmeš znanje, ki ga ne dobiš nikjer v šoli ali spletu. Naredil sem program, ki temelji na realnih primerih in izkušnjah. Če najdeš program, ki ti bo nudil toliko znanja kot moj, ti vrnem kupnino.

Skrivnost uspeha je v 360 stopinjskem znanju podjetništva in nišni usmeritvi v prodajo mojih inovacij.

Navsezadnje smo vedno tako dobri in uspešni, kolikor dobro znamo prodati svoj produkt/storitev.

30 – DNEVNA, 100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO 

Ker sem v to podjetniško šolo prelil 20 let svojega življenja, 10 let izkušenj in na 100 prebranih knjig, tujih podjetniških šol in izobraževanj, dajem 30 – dnevno garancijo na uspešnost. V kolikor boste v svoj posel vpeljali vse taktike v podjetniški šoli in še vedno ne boste dobili rezultatov, vam vrnem celotno kupnino. 

Prebral sem celotno stran. Da, sem za!