Običajno je prvo vprašanje, kje začeti.

Vas zanima? Pišite na:

O avtorju - Boštjan Vidmar

Vsi bi radi bili uspešni, a le redki so se za uspeh pripravljeni odreči koščku svobode in veselja. Doživeti vse lepote in pasti podjetništva imajo privilegij le redki, zatorej sem vesel, da ste se znašli na portalu viralen.si, kjer v temah o podjetništvu in oglaševanju, moje znanje in izkušnje prelevimo v vaš uspeh.

Sem Boštjan Vidmar in zagotavljam vam, da ste sposobni zaslužiti milijon evrov.

Od 21. leta sem srčno zavezan in popolnoma predan podjetništvu. Zdaj z več kot 10 leti lastnih podjetniških izkušenj ter opolnomočen z znanjem podjetništva, inoviranja, marketinga, prodaje in osebnostne rasti s popolno predanostjo in doslednostjo pomagam vam, da izkoristite vse svoje potenciale. Da ste iz dneva v dan najboljša različica samih sebe, z jasnim ciljem in brezkompromisno vero v uspeh. Zaupalo mi je že več kot 100 podjetij in posameznikov. Ponosen sem, da sem kot mentor uspešnim posameznikom in podjetjem pomagal do podjetniškega razcveta, med katerim so tudi vse finančne in svetovne krize lahko obrnili sebi v prid.

Zagotavljam strokoven oseben pristop, popolno diskretnost in visoka etična načela. Na vaši podjetniški poti, pravzaprav naložbi v vaše življenje, vas celostno podprem. Na osnovi vaših želja, specifičnih potreb in zmožnosti skupaj oblikujemo najboljše temelje in strategijo za vaš posel.

Sem vaš mentor, motivator, sopotnik na poti vaše podjetniške rasti in uspeha. Vseh podjetniških izzivov se lotim z veliko energije in z občutkom za podrobnosti, v katerih se največkrat skrivajo največje možnosti za napredek. Pri tem rad presegam pričakovanja, saj vedno sledim načelu dati več kot se od mene pričakuje.

Za vsa svoja znanja in izkušnje sem neizmerno hvaležen in jih z veseljem tudi brezplačno delim z vami. Ja, prav ste prebrali. Na poslovnem portalu viralen.si si lahko brezplačno ogledate številne video vsebine in prelistate vrsto zanimivih priročnikov.

Spremljajte portal, naročite se na e-novičke in mi sledite na družbenih omrežjih.
Nerad se opisujem z besedo svetovalec, temveč mi je ljubša beseda mentor. Svetovalec zgolj svetuje, mentor pa je skupaj z vami na poti vaših uspehov in izzov.
Boštjan Vidmar
vaš novi mentor
V veselje mi je spoznati ekosisteme vsakega podjetja, jih analizirati in pripraviti za prihodnost.
Boštjan Vidmar
vaš novi mentor
Moje vizija je, da vas spoznam in moje poslanstvo je, da vam pomagam!
Boštjan Vidmar
vaš novi mentor
Svet se hitro spreminja, zatorej ne čakajte, da se zadeve rešijo same. Analizirjamo in reagirajmo!
Boštjan Vidmar
vaš novi mentor